Crumble cu prune cu sirop de artar

de Mitinita in Dulciuri, 7 Noi 2012 | 2997 vizualizari

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WbRgvVYPsy4

 

INGREDIENTE

  • 500 gr prune
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de sirop de artar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crumble cu prune cu sirop de artar:

Spalam prunele, le taiem in doua si scoatem samburii. Asezam prunele in  forma si amestecam zaharul cu fulgii de ovaz, apoi presaram amestecul peste prune. Adaugam si siropul de artar si dam forma la cuptor. Se tine cam 30 de minute, se lasa sa se raceasa (daca aveti rabdare) si se serveste.

Este foarte buna si calda si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crumble cu prune cu sirop de artar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

adry88 1

08.11.2012, 14:59

o bunatate

Sim0na 1

08.11.2012, 18:31

ce buna trebuie sa fie...

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 15:20

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Crumble cu prune si caramel